Travelhawk Luchtbed - Slaapmat Zelfopblazend - Luchtbed met Ingebouwde Pomp - Slaapmatje 1 Persoons - Kliksysteem - Groe

4638666
39.95
Je kunt 7 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Donkersstuff
1,5 Ster
Travelhawk Luchtbed - Slaapmat Zelfopblazend - Luchtbed met Ingebouwde Pomp - Slaapmatje 1 Persoons - Kliksysteem - Groe
39.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Droom je van een slaapmat die je binnen enkele seconden laat ontspannen? Ontmoet onze zelfopblazende slaapmat die in slechts 40 seconden klaar is voor gebruik. Met deze innovatieve functie is het opzetten van je slaapplek een fluitje van een cent, zodat je meer tijd hebt om te genieten van je avonturen.

Optimale Stabiliteit en Gewichtsverdeling

Onze slaapmat is ontworpen met jouw comfort in gedachten. Dankzij de geavanceerde technologie biedt deze mat optimale stabiliteit en gewichtsverdeling, waardoor je de hele nacht door kunt rusten zonder je zorgen te maken over ongemakkelijke hobbels of schommelingen.

Ergonomische Ligpositie voor de Beste Nachtrust

Ervaar een diepe, rustgevende slaap met onze ergonomisch ontworpen ligpositie. Of je nu op je zij, rug of buik slaapt, onze slaapmat past zich moeiteloos aan jouw lichaam aan, zodat je 's ochtends uitgerust en verfrist wakker wordt.

R2.5 Isolatie voor Optimale Warmte

Laat de kou je niet tegenhouden om eropuit te gaan. Met een indrukwekkende R2.5 isolatiewaarde houdt onze slaapmat je warm, zelfs met temperaturen tot -11 graden.

Compact en Lichtgewicht met Handige Draagtas

Reizen was nog nooit zo eenvoudig. Onze slaapmat is niet alleen comfortabel, maar ook compact en lichtgewicht, waardoor hij perfect is voor onderweg. En met de handige draagtas neem je hem moeiteloos overal mee naartoe.

Waterbestendig voor Zorgeloos Kamperen

Laat een beetje regen je avonturen niet verpesten. Onze slaapmat is waterbestendig, zodat je kunt genieten van een droge en comfortabele slaap, zelfs als het weer omslaat.

Gemaakt van Hoogwaardig Materiaal voor Duurzaamheid

Wij geloven in kwaliteit die lang meegaat. Daarom is onze slaapmat vervaardigd van hoogwaardig materiaal dat bestand is tegen slijtage en scheuren, zodat je keer op keer kunt genieten van de ultieme slaapervaring.

Productspecificaties

  • Merk: Travelhawk
  • EAN: 8720634573177
Gesponsorde producten

Beoordelingen