Tuinbank kussen Donker Grijs 150 x 40 x 4 cm

4600627
29.99
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Shop-The-Good
3,9 Sterren
Tuinbank kussen Donker Grijs 150 x 40 x 4 cm
29.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Breng je tuin tot leven en creëer een oase van comfort met onze hoogwaardige Tuinbankkussens. Met een afmeting van 150 x 40 x 4 cm bieden deze kussens niet alleen een perfecte pasvorm voor standaard tuinbanken, maar tillen ze ook jouw buitenruimte naar een hoger niveau van stijl en comfort. Laat je betoveren door de vele voordelen van deze tuinbankkussens en geef jezelf en je gasten de luxe die ze verdienen.

Prachtige Uitstraling voor Jouw Buitenparadijs
Onze tuinbankkussens zijn niet alleen ontworpen voor comfort, maar ook voor esthetiek. Met een prachtige uitstraling voegen ze een vleugje luxe toe aan je tuinmeubilair. Verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat je de perfecte match kunt vinden die past bij jouw persoonlijke stijl en de sfeer van je buitenruimte versterkt.

Eenvoudig te Reinigen, Altijd Fris
Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen zijn onze tuinbankkussens eenvoudig te reinigen met slechts een vochtige doek. Geen gedoe meer met ingewikkelde reinigingsprocessen. Geniet altijd van een fris en schoon tuinbankkussen, zelfs na intensief gebruik.

Hoogwaardige Kwaliteit, Duurzaamheid Gegarandeerd
Wij begrijpen dat duurzaamheid essentieel is voor tuinmeubilair. Daarom zijn onze tuinbankkussens vervaardigd met de hoogste kwaliteit materialen die bestand zijn tegen de elementen. Robuustheid gecombineerd met stijl, zodat je jarenlang kunt genieten van jouw buitenruimte zonder concessies te doen aan comfort en uitstraling.

Extra Zitcomfort, Ultiem Relaxen
Onze tuinbankkussens zijn ontworpen met jouw comfort in gedachten. Met een dikte van 4 cm bieden ze extra zitcomfort, waardoor elke zitervaring op jouw tuinbank een genot wordt. Of je nu een boek leest, geniet van een kopje koffie of simpelweg ontspant, je zult merken dat deze kussens het ultieme comfort bieden.

Keuze in Kleuren, Maak het Persoonlijk
Geef jouw buitenruimte een persoonlijk tintje met onze tuinbankkussens, verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kies de kleur die past bij jouw tuinmeubilair en maak van je buitenomgeving een weerspiegeling van jouw eigen stijl. Van levendige tinten tot subtiele nuances, er is een kleur die bij jouw voorkeuren past.

Ervaar de perfecte combinatie van stijl, duurzaamheid en comfort. Maak van jouw buitenruimte een plek waar je niet alleen van de natuur kunt genieten, maar ook kunt ontspannen in luxe.

Ontdek het Ultieme Comfort met Onze Luxe Tuinbankkussens – Upgrade Jouw Buitenervaring!

Productspecificaties

  • Merk: Viva Living
  • EAN: 8720964703251
  • Aantal stuks in verpakking: 1
  • Vorm: Anders
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Polypropyleen
  • Afmeting (cm): 1x1x1 (LxBxH)
Gesponsorde producten

Beoordelingen