Urbalive Bokashi starterset 10,6 L - Design keukencomposteerbak, zet keukenafval om in meststof

4692476
69.00
Je kunt 13 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 6 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Warehousesupply
4,7 Sterren
Urbalive Bokashi starterset 10,6 L - Design keukencomposteerbak, zet keukenafval om in meststof
69.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Urbalive Bokashi starterset 10,6 L - Design keukencomposteerbak, zet keukenafval om in meststof.

BOKASHI composteerbak
gemaakt van gerecycled plastic

De Bokashi-keukencomposteerder is een container die ontworpen is om organisch huishoudelijk afval te verwerken, waarbij fermenterende bacteriën organisch afval omzetten in een gefermenteerde vloeistof en een gefermenteerd mengsel. Het resulterende gefermenteerde materiaal kan worden gebruikt om hoogwaardige compost te produceren, terwijl de vloeistof verschillende huishoudelijke toepassingen heeft. De vloeistof kan worden gebruikt als meststof voor planten en grond. Dit product is gemaakt van gerecycled materiaal. Lichte kleurinstabiliteit is een natuurlijk kenmerk van dit materiaal, dus de kleuren van de afzonderlijke delen van het product kunnen licht variëren. De verpakking bevat 1 binnenemmer en 1 kg Bokashi-mix.

Kleur
antraciet


Bokashi composteerbak voor keukenafval. Dit is een binnenemmer voor het verwerken van organisch afval in huis, waarin fermenterende bacteriën het organisch afval omzetten in gefermenteerde vloeistof en gefermenteerd mengsel. Het resultaat van deze verwerking is gefermenteerd materiaal om compost en vloeistof van hoge kwaliteit te maken voor verschillende huishoudelijke toepassingen.

De set bestaat uit een deksel, verwisselbare afdichting, bovenste container, scheidingselement, klep met afdichting en veer, onderste gedeelte, container voor gefermenteerde vloeistof, draagriemen, persgedeelte, maatbeker, filterelement en 1 kg fermentatieactivator.

Productspecificaties

  • Merk: Power Tower
  • EAN: 8590415017189
  • Materiaal: Kunststof
Gesponsorde producten

Beoordelingen