Wasophoogte® Tussenstuk wasmachine droger - Stapelkit wasmachine droger - Tussenkader - Geschikt voor elk type - Wit

4646634
64.95
Je kunt 12 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
HomeQ Green
5 Sterren
Wasophoogte® Tussenstuk wasmachine droger - Stapelkit wasmachine droger - Tussenkader - Geschikt voor elk type - Wit
64.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Tussenstuk Wasmachine en Droger - Handige en Ruimtebesparende Oplossing voor Jouw Wasruimte


Heb je beperkte ruimte in je wasruimte en wil je jouw wasmachine en droger efficiënt stapelen? Het Wasophoogte Tussenstuk biedt de perfecte oplossing! Dankzij het stevige ontwerp en het uitschuifbare droogrek kun je niet alleen ruimte besparen, maar ook op een praktische manier je was doen. Dit tussenstuk is geschikt voor bijna elke combinatie van wasmachine en droger, waardoor het universeel toepasbaar is. Maak jouw wasroutine gemakkelijker en creëer een georganiseerde wasruimte.

Efficiënt ruimte besparen met het Wasophoogte Tussenstuk


Het Wasophoogte Tussenstuk biedt een slimme manier om ruimte te besparen in jouw wasruimte. Door jouw wasmachine en droger op elkaar te stapelen, creëer je niet alleen meer ruimte, maar behoud je ook de functionaliteit. Dit tussenstuk is ontworpen om jouw wasroutine makkelijker en efficiënter te maken, zonder in te leveren op veiligheid.

Stevig en duurzaam materiaal voor optimale stabiliteit


Het tussenstuk is gemaakt van stevig en duurzaam aluminium, wat zorgt voor een stabiele basis om je droger of wasmachine veilig te stapelen. Het antislip- en anti-tril rubber zorgt ervoor dat je apparaten tijdens gebruik niet verschuiven of trillen, wat bijdraagt aan de veiligheid en het gebruiksgemak.

Uitschuifbaar droogrek voor extra gemak


Het uitschuifbare plateau van het Wasophoogte Tussenstuk fungeert als droogrek of plateau voor je wasmand. Hierdoor kun je de was comfortabel op werkhoogte behandelen, zonder onnodig te bukken. Dit maakt het proces van wassen en drogen een stuk makkelijker en ergonomischer.

Voordelen



  • Ruimtebesparend: Bespaar waardevolle ruimte in je wasruimte door jouw wasmachine en droger efficiënt op elkaar te stapelen.

  • Stabiel en veilig: Het stevige aluminium frame en de antislip rubberen ondergrond zorgen voor optimale stabiliteit tijdens het wassen en drogen.

  • Uitschuifbaar plateau: Het handige droogrek biedt extra gemak en ergonomisch gebruik tijdens het huishouden.

  • Universeel toepasbaar: Geschikt voor bijna elke combinatie van wasmachine en droger, waardoor het een ideale oplossing is voor elk huishouden.

  • Inclusief spanband: De meegeleverde spanband zorgt voor extra veiligheid door jouw apparaten stevig op hun plek te houden.

Productspecificaties

  • Merk: Wasophoogte
  • EAN: 8720938542411
  • Kleur: Wit
  • Materiaal: Aluminium
  • Afmeting (cm): 54x60x7,5 (LxBxH)
Gesponsorde producten

Beoordelingen