Xiaomi - Redmi Pad SE - WiFi - 128GB - Graphite

4732935
208.32
Je kunt 41 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 41 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Art-en-Craft
4 Sterren
Xiaomi - Redmi Pad SE - WiFi - 128GB - Graphite
208.32
Bekijk en vergelijk verkopers vanaf 182.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Xiaomi Redmi Pad SE combineert kracht, stijl en betaalbaarheid, waardoor het de perfecte keuze is voor zowel professioneel gebruik als vermaak. Deze tablet biedt een indrukwekkende gebruikservaring dankzij het grote 11-inch FHD+ display, de krachtige Qualcomm Snapdragon 680-processor en een lange batterijduur van 8000 mAh. Of je nu aan het multitasken bent, films kijkt, games speelt of aan het studeren bent, de Redmi Pad SE zorgt ervoor dat alles soepel verloopt.

Groot en helder scherm voor een meeslepende kijkervaring
De Xiaomi Redmi Pad SE is uitgerust met een royaal 11-inch FHD+ scherm dat scherpe details en levendige kleuren biedt. Het scherm heeft een resolutie van 1920 x 1200 pixels en een verversingssnelheid van 90Hz, waardoor scrollen, gamen en video's kijken vloeiend en prettig aanvoelt. Bovendien is het display ontworpen met oogcomfort in gedachten, dankzij de TÜV Rheinland Low Blue Light-certificering die schadelijk blauw licht minimaliseert en het kijken voor langere tijd comfortabeler maakt.

Krachtige prestaties voor alledaagse taken
De Redmi Pad SE is uitgerust met de betrouwbare Qualcomm Snapdragon 680-processor, een octa-core chip die geoptimaliseerd is voor efficiënt energieverbruik en een soepele gebruikerservaring. Of je nu verschillende apps tegelijk opent, aan het videobellen bent of content streamt, deze tablet biedt moeiteloze prestaties zonder haperingen.

Lange batterijduur voor ononderbroken gebruik
Met een krachtige 8000 mAh batterij hoef je je geen zorgen te maken over het opladen van je tablet tijdens lange dagen. De Xiaomi Redmi Pad SE biedt tot wel 21 uur video-afspeeltijd en 12 uur lezen, waardoor het de ideale metgezel is voor zowel thuis als onderweg. Of je nu aan het binge-watchen bent, aan een project werkt, of van een spelletje geniet, deze batterij blijft je ondersteunen.

Immersieve audio-ervaring met Dolby Atmos
Laat je volledig meeslepen door geluid met de vier ingebouwde speakers die Dolby Atmos ondersteunen. Of je nu naar muziek luistert, films kijkt of games speelt, de geluidservaring is rijk, helder en omringend. Deze tablet brengt entertainment tot leven met premium audio die zorgt voor een bioscoopachtige ervaring.

Duurzaam, stijlvol en draagbaar ontwerp
De Xiaomi Redmi Pad SE is ontworpen om zowel stijlvol als praktisch te zijn. Met een slank metalen unibody-ontwerp en een lichtgewicht, is de tablet licht genoeg om overal mee naartoe te nemen, terwijl het robuuste ontwerp zorgt voor duurzaamheid. Verkrijgbaar in verschillende stijlvolle kleuren, past de Redmi Pad SE perfect bij jouw levensstijl.

In de doos:

  • Xiaomi Redmi Pad SE
  • Adapter
  • Oplaadkabel
  • Gerbuiksaanwijzing

Productspecificaties

  • Merk: Xiaomi
  • EAN: 6941812740408
Gesponsorde producten

Beoordelingen