Zitkussen Stoel Licht Grijs 40 cm x 40 cm x 2 cm

4698376
19.99
Je kunt 3 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Shop-The-Good
3,9 Sterren
Zitkussen Stoel Licht Grijs 40 cm x 40 cm x 2 cm
19.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ben je op zoek naar een stijlvol en comfortabel stoelkussen dat zowel binnen als buiten je meubels perfect aanvult? Zoek niet verder! Ons universele stoelkussen is de ideale oplossing voor jouw stoelen, ongeacht de locatie. Met dit hoogwaardige kussen voeg je niet alleen een vleugje stijl toe aan je interieur of tuin, maar geniet je ook van het ultieme comfort dat je verdient.

Kwalitatief materiaal
Het stoelkussen is vervaardigd van hoogwaardige materialen die zorgen voor een lange levensduur. Het stevige en toch zachte textiel biedt een aangenaam zitoppervlak dat niet snel slijt, zelfs niet bij intensief gebruik. Zo geniet je langdurig van een kussen dat er als nieuw blijft uitzien.

Geschikt voor binnen en buiten
Of je nu je eethoek binnen wilt opfrissen of je tuinset een upgrade wilt geven, dit kussen past perfect. Het is ontworpen om weer en wind te weerstaan, waardoor het een veelzijdige keuze is voor elke ruimte. Van de eetkamer tot het terras, je kunt altijd rekenen op optimaal zitcomfort.

Universeel formaat - 40 cm x 40 cm x 2 cm
Dit stoelkussen is met zorg ontworpen in een universeel formaat, waardoor het op vrijwel elke standaard stoel past. Of je nu een set van eetkamerstoelen hebt, een tuinbank, of een losse loungestoel, dit kussen biedt de perfecte pasvorm. Met de afmetingen van 40 cm bij 40 cm en een dikte van 2 cm, biedt het precies de juiste balans tussen comfort en ondersteuning.

Eenvoudig te reinigen
Geen zorgen over vlekken of vuil! Dit kussen is heel eenvoudig schoon te maken. Dankzij het vuilafstotende materiaal hoef je alleen maar een vochtige doek te gebruiken om het kussen weer schoon en fris te maken. Dit maakt het ideaal voor gezinnen met kinderen of als je graag buiten eet.

Waterafstotend textiel
Laat je niet beperken door onverwachte weersomstandigheden. Dit stoelkussen is gemaakt van waterafstotend textiel, waardoor het water gemakkelijk afparelt. Hierdoor kun je het kussen zonder zorgen buiten laten liggen, zelfs als het regent. En mocht het kussen toch nat worden, droogt het snel op, zodat je er snel weer van kunt genieten.

Een Must-Have voor Elke Stoel
Met zijn universele ontwerp en veelzijdige gebruiksmogelijkheden is dit stoelkussen een must-have voor elke stoel. Het subtiele, tijdloze design past moeiteloos bij elke interieur- of tuinstijl, of je nu van modern, klassiek, of landelijk houdt. Bovendien is het kussen lichtgewicht en gemakkelijk te verplaatsen, zodat je het overal kunt gebruiken waar je wilt zitten.

De Perfecte Aanvulling op Jouw Comfort
Comfort is essentieel, of je nu een diner organiseert, ontspant in de tuin, of gewoon een boek leest op je favoriete stoel. Dit stoelkussen biedt de juiste ondersteuning, zodat je urenlang comfortabel kunt zitten zonder last te krijgen van harde oppervlakken. Door te investeren in dit stoelkussen, investeer je in jouw welzijn en dat van je gasten.

Verhoog Jouw Zitcomfort
Waarom nog langer wachten? Geef je stoelen de upgrade die ze verdienen met ons universele stoelkussen. Dankzij de hoogwaardige materialen, het doordachte ontwerp en het waterafstotende textiel ben je verzekerd van een lange levensduur en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Productspecificaties

  • Merk: Viva Living
  • EAN: 8720964705507
  • Aantal stuks in verpakking: 1
  • Vorm: Anders
  • Kleur: Multikleur
  • Materiaal: Polypropyleen
  • Afmeting (cm): 1x1x1 (LxBxH)
Gesponsorde producten

Beoordelingen