Blokker kandelaar Bobbins - 8x8x14cm - donkergroen

4504447
7.99
Je kunt 1 punt sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Kies je kleur:

Dit artikel is alleen verkrijgbaar in onze winkels.
Vandaag bestellen is vanaf vandaag afhalen
Blokker kandelaar Bobbins - 8x8x14cm - donkergroen
7.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Blokker kandelaar Bobbins in donkergroen is een smaakvolle en eigentijdse toevoeging aan uw interieur. Met afmetingen van 8x8x14 cm biedt deze kandelaar de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl. De diepe, rijke groene kleur voegt een vleugje rust en elegantie toe aan elke ruimte.

Het moderne ontwerp van de Blokker kandelaar Bobbins straalt een gevoel van verfijning en eigentijdse flair uit. Het past perfect bij zowel moderne als meer traditionele inrichtingen en voegt een vleugje kleur en karakter toe aan elke kamer. Plaats een kaars in deze kandelaar en geniet van de warme gloed die hij verspreidt tijdens gezellige avonden thuis.

Gemaakt van hoogwaardige materialen, is deze kandelaar duurzaam en stevig, geschikt voor dagelijks gebruik. Of u nu een romantisch diner plant of gewoon wat extra sfeer wilt toevoegen aan uw interieur, de Blokker kandelaar Bobbins in donkergroen is een uitstekende keuze. Het is ook een prachtig geschenk voor vrienden of familie die houden van eigentijdse en stijlvolle decoraties. Transformeer uw huis in een oase van rust en elegantie met de Blokker kandelaar Bobbins in donkergroen.



Productspecificaties

  • Merk: Blokker
  • Artikelnummer: 0016607
  • EAN: 8718827375127
  • Kleur: Groen
  • Materiaal: Keramiek
  • Afmeting (cm): 8x8x14 (LxBxH)
Gesponsorde producten

Beoordelingen