Blokker kandelaar Bobbins - 8x8x14cm - rood

4504473
4.99

Kies je kleur:

Dit artikel is alleen verkrijgbaar in onze winkels.
Vandaag bestellen is vanaf vandaag afhalen
Blokker kandelaar Bobbins - 8x8x14cm - rood
4.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Blokker kandelaar Bobbins in rood is een stijlvolle en eigentijdse toevoeging aan elke ruimte. Met afmetingen van 8x8x14 cm biedt deze kandelaar een perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek. De levendige rode kleur voegt een speelse en levendige uitstraling toe aan uw interieur.

Het moderne ontwerp van de Blokker kandelaar Bobbins straalt een gevoel van verfijning en eigentijdse flair uit. Het is een prachtige aanvulling op zowel moderne als traditionele inrichtingen, waardoor een vleugje kleur en karakter aan elke ruimte wordt toegevoegd. Plaats een kaars in deze kandelaar en geniet van de gezellige sfeer die hij creëert tijdens intieme diners of ontspannen avonden thuis.

Gemaakt van hoogwaardige materialen, is deze kandelaar duurzaam en stevig, geschikt voor dagelijks gebruik. Of u nu een romantische avond plant of gewoon wat extra warmte wilt toevoegen aan uw interieur, de Blokker kandelaar Bobbins in rood is een uitstekende keuze. Het is ook een geweldig cadeau-idee voor vrienden of familie die houden van eigentijdse en kleurrijke decoraties. Maak van uw huis een uitnodigende en levendige ruimte met de Blokker kandelaar Bobbins in rood.



Productspecificaties

  • Merk: Blokker
  • Artikelnummer: 0016608
  • EAN: 8718827375158
  • Kleur: Rood
  • Materiaal: Keramiek
  • Afmeting (cm): 8x8x14 (LxBxH)
Gesponsorde producten

Beoordelingen