Blokker kandelaar Heritage - 9x9x8,5cm - groen

4504482
4.99
Ook in onze winkels

Kies je kleur:

Verkoop door Blokker
Blokker kandelaar Heritage - 9x9x8,5cm - groen
4.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Dit artikel is ook te krijgen in onze Blokker winkels.
Vandaag bestellen is vanaf vandaag afhalen

Productomschrijving

De Blokker kandelaar Heritage in groen is een tijdloos en elegant stuk dat direct de aandacht trekt. Met afmetingen van 9x9x8,5 cm biedt deze kandelaar een perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek. De diepe groene kleur voegt een vleugje natuurlijke schoonheid en verfijning toe aan elk interieur.

Het klassieke ontwerp van de Blokker kandelaar Heritage straalt een gevoel van traditie en stijl uit. Het past perfect bij zowel moderne als meer traditionele inrichtingen en voegt een vleugje klasse toe aan elke kamer. Plaats een kaars in deze kandelaar en geniet van de warme gloed die hij verspreidt tijdens gezellige avonden thuis.

Gemaakt van hoogwaardige materialen, is deze kandelaar duurzaam en stevig, geschikt voor dagelijks gebruik. Of u nu een romantisch diner plant of gewoon wat extra sfeer wilt toevoegen aan uw interieur, de Blokker kandelaar Heritage in groen is een uitstekende keuze. Het is ook een geweldig cadeau-idee voor vrienden of familie die houden van klassieke en verfijnde decoraties. Transformeer uw huis in een oase van rust en elegantie met de Blokker kandelaar Heritage in groen.



Productspecificaties

  • Merk: Blokker
  • Artikelnummer: 0016610
  • EAN: 8718827375219
  • Kleur: Groen
  • Materiaal: Glas
  • Afmeting (cm): 9x9x8,5 (LxBxH)
Gesponsorde producten

Beoordelingen