Blokker kandelaar Heritage - 9x9x8,5cm - rood

4504483
4.99
Ook in onze winkels

Kies je kleur:

Verkoop door Blokker
Blokker kandelaar Heritage - 9x9x8,5cm - rood
4.99
Voeg toe aan je verlanglijstje
Dit artikel is ook te krijgen in onze Blokker winkels.
Vandaag bestellen is vanaf vandaag afhalen

Productomschrijving

De Blokker kandelaar Heritage in rood is een klassiek en elegant stuk dat direct de aandacht trekt. Met afmetingen van 9x9x8,5 cm biedt deze kandelaar een perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek. De diepe rode kleur voegt een vleugje warmte en verfijning toe aan elk interieur.

Het tijdloze ontwerp van de Blokker kandelaar Heritage straalt een gevoel van traditie en stijl uit. Het is geschikt voor zowel moderne als meer traditionele inrichtingen, en voegt een vleugje klasse toe aan elke kamer. Plaats een kaars in deze kandelaar en geniet van de sfeervolle gloed die hij verspreidt tijdens gezellige avonden thuis.

Gemaakt van hoogwaardige materialen, is deze kandelaar duurzaam en stevig, waardoor hij geschikt is voor dagelijks gebruik. Of u nu een romantisch diner plant of gewoon wat extra ambiance wilt toevoegen aan uw interieur, de Blokker kandelaar Heritage in rood is een perfecte keuze. Het is ook een geweldig cadeau-idee voor vrienden of familie die houden van klassieke en verfijnde decoraties. Maak van uw huis een oase van warmte en elegantie met de Blokker kandelaar Heritage.



Productspecificaties

  • Merk: Blokker
  • Artikelnummer: 0016611
  • EAN: 8718827375226
  • Kleur: Rood
  • Materiaal: Glas
  • Afmeting (cm): 9x9x8,5 (LxBxH)
Gesponsorde producten

Beoordelingen