Epson Premium Glans Photo Paper A3 20 vel 255 g

4664151
68.95
Je kunt 13 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 5 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Paagman
4,1 Sterren
Epson Premium Glans Photo Paper A3 20 vel 255 g
68.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Epson Premium Glans Photo Paper is speciaal ontwikkeld voor het afdrukken van hoogwaardige foto's met een rijke kleurweergave en een schitterende glans. Dit A3-formaat papier komt in een verpakking van 20 vel en heeft een gewicht van 255 g/m², wat zorgt voor duurzaamheid en een professionele uitstraling. Het papier is ontworpen voor zowel amateur\\n -als professionele fotografen die hun werk in het beste licht willen presenteren.

 

Afmetingen en Materiaal

Het papier heeft een afmeting van A3, wat ideaal is voor grotere afdrukken. De dikte van 255 g/m² maakt het stevig en geschikt voor verschillende afdrukdoeleinden. Het premium oppervlak draagt bij aan de glanzende afwerking die fotospecialisten nodig hebben.

 

Functionaliteit en Ontwerp

Epson Premium Glans Photo Paper voorziet in een uitstekende kleurnauwkeurigheid en rijkdom, waardoor details in uw foto's optimaal tot hun recht komen. De glanzende afwerking geeft een professioneel resultaat met diepe zwarttinten en levendige kleuren. Dit papier is ontworpen voor gebruik met inkjetprinters en zorgt ervoor dat uw afdrukken langdurig mooi blijven.

 

Gebruik en Toepassing

Dit premium fotopapier is perfect voor het afdrukken van hoogwaardige foto's, portfolio's, en presentaties. Het is geschikt voor zowel thuisgebruik als professionele fotostudio's. Door de glanzende afwerking zijn foto’s nog aansprekender, wat het ideaal maakt voor tentoonstellingen en speciale gelegenheden.

 

Kenmerken

  • Uitstekende kleurnauwkeurigheid
  • Glanzende finish voor levendige afdrukken
  • Stevig papier met 255 g/m² dikte
  • Snel drogend om vlekken te voorkomen
  • Verpakt in een handige set van 20 vel
  • Ideaal voor professioneel en persoonlijk gebruik

Productspecificaties

  • Merk: Epson
  • EAN: 0010343819788
Gesponsorde producten

Beoordelingen