MEDION E66050 DAB+/Bluetooth bouwplaatsradio - ideaal voor bouwplaatsen - tuin of camping - IP54 bescherming tegen

3829358
89.95
Je kunt 17 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
MEDIONshop-Nederland
4,1 Sterren
MEDION E66050 DAB+/Bluetooth bouwplaatsradio - ideaal voor bouwplaatsen - tuin of camping - IP54 bescherming tegen
89.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Flexibele bouwplaatsradio voor geluidsplezier buiten huis

Met de Medion E66050 bouwplaatsradio ben je perfect voorbereid voor elk gebruik buitenshuis. Of het nu in de tuin, op de camping of op de bouwplaats is, deze radio laat je niet in de regen staan De sterke IP54-bescherming tegen spatwater en stof beschermt het apparaat tegen schade in de meest veeleisende omgevingen. In het zendergeheugen van de DAB+/PLL FM-radio kun je maximaal 40 zenders opslaan, die naar keuze met de automatische of handmatige zenderzoekfunctie op het LCD-scherm kunnen worden geselecteerd. Wil je een meer individuele afspeellijst? Ook geen probleem Sluit je eindapparaat draadloos via Bluetooth aan op de radio om je eigen muziek te beluisteren. De Medion E66050 heeft het perfecte geluid voor alle genres: Met zeven verschillende geluidsvoorinstellingen wordt de equalizer geoptimaliseerd voor verschillende genres of spraakbijdragen. De instelling "Mijn EQ" maakt het mogelijk om extra individuele instellingen naar jouw smaak uit te voeren.

Robuuste IP54-behuizing
De bouwplaatsradio MD43320 doorstaat elk gebruik zonder krassen ook in ruige omgevingen. De robuuste behuizing van het apparaat is conform IP54 standaard vervaardigd en dus beschermd tegen stof, spatwater en vreemde voorwerpen. Zo is het ideaal om muzikale ondertekening op je bouwplaats te leveren

Overzichtelijk lcd-display
Het lcd-scherm van de bouwplaatsradio MD43320 toont alle informatie die je nodig hebt. Van de ingestelde radiozender, via de momenteel afgespeelde titel, tot de tijd en nog veel meer, biedt het display altijd het overzicht. De achtergrondverlichting zorgt bovendien voor een goede leesbaarheid in het donker.

Zeven geluidsvoorinstellingen
Of je nu de voorkeur geeft aan jazz, rock of pop, of klassiek, de bouwplaatsradio MD43320 levert altijd het beste geluid Met de zeven voorgeprogrammeerde geluidsvoorinstellingen wordt de weergave voor je favoriete genre geoptimaliseerd. En voor heel individuele smaken biedt de functie "Mijn EQ" de mogelijkheid om het geluid volledig uniek aan te passen.

Draadloze bluetooth-verbinding
Vind je geen geschikte radiozender voor je favoriete muziek? Of loopt gewoon overal berichten? Met de MD43320 geen probleem Verbind je mobiele eindapparaat comfortabel via Bluetooth met de bouwplaatsradio om je eigen afspeellijst af te spelen.

80 geheugenplaatsen voor favorieten
Op het zendergeheugen voor favorieten kunt u tot 80 stations (PLL-FM/DAB+ elk 40) opslaan voor direct ophalen. Deze omvang is spelenderwijs voldoende om meerdere personen in een huishouden de gelegenheid te geven om de respectievelijke favoriete zenders altijd beschikbaar te hebben – zonder vervelend zoeken.

Muziekgenot buiten het stopcontact met geïntegreerde accu
Of het nu gaat om tuin, bouwplaats, garage of camping: Met de geïntegreerde accu is de bouwplaatsradio ook zonder stopcontact klaar voor gebruik. Een lading is voldoende voor maximaal 15 uur* eersteklas muziekgenot – waar je ook viert.

* De maximale batterijduur van 15 uur is afhankelijk van het ingestelde volume en de gebruikswijze (afspelen via DAB+/PLL-FM, Bluetooth of AUX) van het apparaat en de optionele oplaadfunctie van mobiele apparaten.

Productspecificaties

  • Merk: Medion
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 4061275199260
  • FM-radio: Ja
  • Afmeting (cm): 15,2x33x17,5 (LxBxH)
  • Bluetooth versie: Bluetooth 5.0
  • Energiebron: Accu/Batterij
Gesponsorde producten

Beoordelingen