MEDION E66809 Retro radio - DAB+/PLL FM-radio - elk 30 voorkeuzezenders - Bluetooth 5.3 - zonnepaneel - geïntegreerde

4670846
49.95
Je kunt 9 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
MEDIONshop-Nederland
4,1 Sterren
MEDION E66809 Retro radio - DAB+/PLL FM-radio - elk 30 voorkeuzezenders - Bluetooth 5.3 - zonnepaneel - geïntegreerde
49.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Elegante retro-blikvanger voor je huis

Modieus accessoire of muzikale metgezel? Deze retro radio combineert beide in één De iconische look geeft je woonruimtes, maar ook de favoriete picknickdeken net dat beetje extra. Geniet echter ook van de huidige radiotechniek met uitstekende geluidskwaliteit, die zowel met DAB+ als PLL FM werkt. Ontvang een nog grotere verscheidenheid aan programma's waar je zelfs van kunt houden: 30 digitale en 30 reguliere zenders vinden plaats in het zendergeheugen. Met DAB+ krijg je zelfs extra informatie, zoals verkeersgegevens, titel en artiest, evenals berichtenkoppen op het display van de retro radio. Zo ben je met slechts één oogopslag direct geïnformeerd. Wil je liever dansen op je eigen muziek door de keuken? De bluetooth-functie van de iconische blikvanger biedt je absoluut comfort. Snel verbonden met je smartphone of tablet hoor je al je hit-mix via de luidspreker. Je hoeft je geen zorgen te maken over de stroomvoorziening – het ingebouwde zonnepaneel neemt alles wat je nodig hebt.


Eenvoudig in gebruik

Moderne technologie in combinatie met eenvoudige bediening: Vertrouw op een uitgekiend concept dat u intuïtieve controle over alle functies mogelijk maakt. Daardoor bespaar je het rollen van langdurige instructies en kun je direct het genot van je favoriete muziek geven.


30 geheugenplaatsen voor favorieten

Op het zendergeheugen voor favorieten kun je tot 30 stations voor direct contact opslaan. Deze omvang is spelenderwijs voldoende om ook meerdere personen in een huishouden de gelegenheid te geven om de betreffende favoriete zenders altijd beschikbaar te hebben – zonder vervelend zoeken.


Voor het afspelen van muziek

De geïntegreerde USB-poort is ideaal voor je uitgebreide muziekcollectie. Sla alle nummers op een USB-stick op en speel de bestanden direct af op de radio. Praktisch is ook de audio-ingang (3,5 mm) waarop je andere externe bronnen kunt aansluiten.

Een plus aan slaapcomfort

Slimme extra functies maken de radio perfect geschikt voor de slaapkamer. Luister bij het inslapen van ontspannen muziek – de radio schakelt na een door jou ingestelde periode volledig vanzelf uit. Bij gebruik van de wekkerfunctie word je weer wakker met je favoriete radiozender.


Muziek op reis

Je kunt de retroradio probleemloos meenemen. Door het compacte formaat en de praktische handgreep is het net zo mobiel als een reistas en zorgt daarmee overal voor een rijk geluid - dankzij de geïntegreerde accu. Laat op feesten goede muziek klinken, of het nu bij je thuis, bij vrienden of op vakantie is.


Alles altijd in het oog

Een elegante navigatie door het menu maakt het DOT-matrix-display mogelijk. Het geeft je een solide overzicht van de momenteel afgespeelde nummers en zenders, evenals de tijd en nog veel meer. Dit is zeer overzichtelijk en draagt bij aan een goede gebruiksgemak.



Productspecificaties

  • Merk: Medion
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 4061275216615
  • FM-radio: Ja
  • Kleur: Zwart
  • Afmeting (cm): 20x23,4x8,2 (LxBxH)
  • Bluetooth bereik (in meters): 10.0
Gesponsorde producten

Beoordelingen