Set Keukenmixer en zijn accessoires - BODUM - BISTRO K11179-16EURO-4

4695909
66.13
Je kunt 13 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 13 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Cstore
3,1 Sterren
Set Keukenmixer en zijn accessoires - BODUM - BISTRO K11179-16EURO-4
66.13
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek de BODUM BISTRO K11179-16EURO-4 keukenmixerset en accessoires, de perfecte set voor al uw culinaire bereidingen. Met een vermogen van 300 W biedt deze blendervoet optimale prestaties voor mixen, hakken, kloppen en nog veel meer. Het glanzende roestvrijstalen ontwerp geeft hem zowel elegantie als robuustheid en past perfect in alle moderne keukens. De set wordt geleverd met een compleet assortiment accessoires, zodat u met gemak en precisie een groot aantal recepten kunt maken. Of u nu fluweelzachte soepen, romige sauzen of verfrissende smoothies wilt bereiden, de BODUM BISTRO Standmixer Set begeleidt u op al uw culinaire avonturen.
* Soort publiek: Volwassen
* Elektrisch vermogen: 300 W
* Snelheidsstanden: Ja
* Functies: Voor mixen, hakken, kloppen, kloppen en pureren
/> * Hoogte: 35,8 cm
* Diepte: 6,7 cm
* Hoofdkleur: grijs
* Kleur: grijs en zwart
* Opmerkingen: Maak de staafmixer en de accessoires eerst schoon eerste gebruik en na elk volgend gebruik. Veeg de motor, het staafje en de blenderkop schoon met een vochtige doek. De accessoires, de beker en het deksel kunnen worden gewassen in heet water met een beetje afwasmiddel.
* Breedte: 6,7 cm
* Accessoires inbegrepen: een multiblade, een garde en een klopper
* Producttype: Blender
* Geslacht: gemengd
* Speciale functies: Voor mixen, hakken, kloppen, kloppen en pureren
* Productbeschrijving: - Elektrische handmixer met twee snelheden, ontworpen voor mixen, hakken, kloppen, kloppen en pureren - Inclusief drie roestvrijstalen opzetstukken: een multiblade, een garde en een klopper - Met een simpele drukknop kun je het vermogen instellen op 15.000 of 20.000 toeren per minuut - Ergonomische handgreep voor optimaal comfort en controle - BPA-vrije plastic beker met plastic siliconen deksel voor mixen en bewaren
* Producttype : Blender
* Overige kenmerken: Bediening 1-De BISTRO handmatige blender is eenvoudig te gebruiken. 2-Plaats het accessoire van uw keuze en sluit het apparaat aan. 3-Als u de beker gebruikt, zorg er dan voor dat deze niet tot boven de MAX-lijn gevuld is. 4-Druk op de lage of hoge snelheidsknop om de blender te bedienen. 5-Na een minuut onafgebroken gebruik, stop dan een minuut om te voorkomen dat het apparaat oververhit raakt en start vervolgens indien nodig opnieuw. 6-Laat de knop los voordat u het apparaat uit het mengsel haalt. 7- Haal de stekker uit het stopcontact en maak schoon.
* Merk: BODUM
* Kleur(en): Grijs en zwart
* Voeding: Elektrisch
* Model: BISTRO K11179-16EURO-4

Productspecificaties

  • Merk: Bodum
  • EAN: 0699965459659
  • Vermogen (Watt): 300.0
  • Aantal snelheden: 2
  • Materiaal staafmixervoet: Edelstaal
Gesponsorde producten

Beoordelingen