The Living Store Bank Driezitsbank - 184 x 76 x 82.5 cm - Bruin Stof - Houten Frame

4238454
653.00 493.95
Je kunt 98 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 3 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
The-Living-Store
2,3 Sterren
The Living Store Bank Driezitsbank - 184 x 76 x 82.5 cm - Bruin Stof - Houten Frame
653.00 493.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De perfecte driezitsbank en voetenbank voor ultiem comfort

Deze prachtige driezitsbank met voetenbank van The Living Store is ontworpen om je een ongelooflijke zitervaring te bieden en aan al je behoeften te voldoen. Met zijn zachte stoffering en dikke gevoerde kussens is deze bank de ideale plek om te ontspannen en tot rust te komen. Het houten frame geeft de bank steun en stabiliteit zodat je met een gerust hart kunt genieten van je comfortabele plekje.

Deze bank is bekleed met een zachte en aanvoelende stof gemaakt van 100% polyester. Dit materiaal zorgt niet alleen voor een luxueuze uitstraling maar is ook zeer duurzaam en gemakkelijk te onderhouden. Daarnaast is de bank voorzien van dik gevoerde kussens gevuld met schuim en PP-katoen waardoor je altijd van een comfortabele zitervaring kunt genieten.

De driezitsbank heeft een royaal formaat met afmetingen van 184 x 76 x 825 cm (B x D x H). Met een zitbreedte van 162 cm en een zitdiepte van 48 cm is er voldoende ruimte om lekker te ontspannen. De zithoogte vanaf de grond inclusief kussen is 435 cm terwijl de armleuningen een hoogte van 14 cm hebben. De rugleuning heeft een comfortabele hoogte van 45 cm waardoor je rug goed wordt ondersteund.

De set wordt compleet geleverd met een bijpassende voetenbank met afmetingen van 54 x 54 x 435 cm (B x D x H). Hierdoor kun je je voeten omhoog leggen en echt ontspannen. Montage van de bank is vereist maar dankzij de duidelijke instructies en meegeleverde materialen is dit eenvoudig te doen.

Met deze driezitsbank met voetenbank van The Living Store haal je niet alleen comfort en stijl in huis maar ook een hoogwaardig en duurzaam meubelstuk. De bank is gemaakt van massief grenenhout en rubberwood wat zorgt voor extra stevigheid en een lange levensduur. Daarnaast krijg je bij de levering ook nog eens vier zitkussens en drie rugkussens zodat je de bank naar eigen wens kunt stylen.

Haal het beste comfort en design in huis met deze driezitsbank met voetenbank van The Living Store. Bestel nu en geniet van ultieme ontspanning op deze prachtige bank.

Productspecificaties

  • Merk: The Living Store
  • EAN: 8721031429326
  • Type bank: Zitbank
  • Materiaal onderstel: Hout
  • Zitdiepte (cm): 48.0
  • Zithoogte (cm): 43.5
  • Stijl interieur: Scandinavisch
  • Kleur: Bruin
  • Materiaal: Leder
  • Afmeting (cm): 184x82,5 (BxH)
  • Aantal zitplekken: 3
Gesponsorde producten

Beoordelingen